1:1 Lichtsessie 'Embrace yourself'

Ga ondernemen vanuit jouw essentie!

Judith

Wil jij groeien als mens en als ondernemer?

In september start de 1e editie van het Light up your Business traject met 1:1 coaching, visualisaties en alle ins en outs over online marketing. Een compleet traject dat jou als mens en als ondernemer next level brengt. Klik hier voor meer informatie.

 

Je hebt echter ook de mogelijkheid om een 1:1 Lichtsessie 'Embrace yourself' te boeken. In deze sessie stem ik mij af op licht, de energieën en jou, zodat ik je kan helpen met jouw essentie en de vraagstukken die je hebt voor je onderneming. Daarnaast is het ook een stukje liefde voor jezelf.

  • Embrace yourself!

"Durf mee te gaan in de flow en de afstemming met jezelf"

Wat kun je verwachten?

In de online 1:1 lichtsessie gaan we samen op zoek naar jouw bestemming. Vanuit licht en verbinding stem ik af op jou en de energieën. Ik kijk niet alleen naar strategieën maar ook naar jou. Wie ben jij, waar wil je heen, waar krijg je energie van en waar loop je juist op leeg. Wat is de balans tussen privé en werk.

 

Aan het eind van de sessie heb je je doelen duidelijker vastgelegd, weet je welke strategieën gaan helpen de doelen te behalen en ben je weer dichter bij jezelf gekomen zodat je weet wie jij bent en waar je voor staat!

 

Voel jij dat ik jou kan helpen en durf je de reis aan te gaan? Boek dan snel jouw online 1:1 lichtsessie van 60 minuten!

Judith

Voor wie is de 1:1 lichtsessie?

De sessie is voor iedereen die zowel als mens en als ondernemer wil groeien. Het maakt niet uit of je net gestart bent of al even bezig. De lichtsessie helpt je om je doelen duidelijker te krijgen en te weten welke strategieën je kan inzetten. Daarnaast helpt de lichtsessie om dichter bij jezelf te komen en op deze manier een betere balans te krijgen tussen werk en privé.

Over Judith

Toen ik begon met ondernemen wilde ik dat alles gelijk perfect was. En ik wilde alles zelf doen. Ik stortte mij in de taken, want er lag altijd wel een to-do-lijst te wachten. Voor mij was het een excuus om me te verliezen in de taken zodat ik niet hoefde af te stemmen op mijn gevoel, mijn verlangen.

En hoe productief zijn we dan, als we het eigenlijk niet voelen? Hoeveel mooier zou het zijn als we onze mooie energie kunnen neerzetten vanuit wie we werkelijk zijn? Als we ons naar binnen richten en openen voor ons pure zelf, ons herinneren wie we werkelijk zijn? Dan zullen inspiratie, wijsheid, overzicht, puurheid en andere talenten weer gaan stromen.

Het is voor mij zo herkenbaar. Ik heb ook gestaan waar jij nu staat. Hield mezelf klein en zag niet in hoe waardevol ik ben. Ik was meer vanuit mijn hoofd aan het doen, dan te zijn vanuit mijn hart. Het is mijn missie om vanuit die ervaring en mijn intuïtie mijn licht te laten schijnen, zodat ik jou inspireer om jezelf te zijn. Zodat je van daaruit gaat verbinden met jezelf én met anderen en je vanuit vreugde creëert, voor jezelf en voor je onderneming.

Judith

Dit krijg je allemaal!

☆ Een uur online waarbij ik mij vanuit licht en verbinding afstem op jou en de energieën.
☆ We gaan samen de reis naar binnen maken, zodat je nog meer mag voelen wie je werkelijk bent en wat jij nodig hebt, voor jezelf en voor je onderneming.
☆ Je mag alle vragen stellen die je hebt, zowel zakelijk als privé.
☆ We kijken naar je doelen en maken deze concreet.
☆ Op basis van bovenstaande kijken we of en hoe we social media en e-mailmarketing in kunnen zetten.

Na deze sessie ben je dichter bij je werkelijke zelf gekomen en heb jij een strategie om jouw onderneming een boost te geven die daar bij past!

Je boekt de online 1:1 lichtsessie van 60 minuten voor het
tarief van € 125.

Na het afrekenen word je doorgelinkt zodast je direct de sessie kunt plannen op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomt.