1:1 Lichtsessie 'Embrace yourself'

Ga ondernemen vanuit jouw essentie!

Judith

Wil jij groeien als mens en als ondernemer?

In september start de 1e editie van het Light up your Business traject met 1:1 coaching, visualisaties en alle ins en outs over online marketing. Een compleet traject dat jou als mens en als ondernemer next level brengt. Klik hier voor meer informatie.

 

Je hebt echter ook de mogelijkheid om een 1:1 Lichtsessie 'Embrace yourself' te boeken. In deze sessie stem ik mij af op licht, de energie├źn en jou, zodat ik je kan helpen met jouw essentie en de vraagstukken die je hebt voor je onderneming. Daarnaast is het ook een stukje liefde voor jezelf.

  • Embrace yourself!

"Durf mee te gaan in de flow en de afstemming met jezelf"

Wat kun je verwachten?

In de online 1:1 lichtsessie gaan we samen op zoek naar jouw bestemming. Vanuit licht en verbinding stem ik af op jou en de energie├źn. Ik kijk niet alleen naar strategie├źn maar ook naar jou. Wie ben jij, waar wil je heen, waar krijg je energie van en waar loop je juist op leeg. Wat is de balans tussen priv├ę en werk.

 

Aan het eind van de sessie heb je je doelen duidelijker vastgelegd, weet je welke strategie├źn gaan helpen de doelen te behalen en ben je weer dichter bij jezelf gekomen zodat je weet wie jij bent en waar je voor staat!

 

Voel jij dat ik jou kan helpen en durf je de reis aan te gaan? Boek dan snel jouw online 1:1 lichtsessie van 60 minuten!

Judith

Voor wie is de 1:1 lichtsessie?

De sessie is voor iedereen die zowel als mens en als ondernemer wil groeien. Het maakt niet uit of je net gestart bent of al even bezig. De lichtsessie helpt je om je doelen duidelijker te krijgen en te weten welke strategie├źn je kan inzetten. Daarnaast helpt de lichtsessie om dichter bij jezelf te komen en op deze manier een betere balans te krijgen tussen werk en priv├ę.

Over Judith

Toen ik begon met ondernemen wilde ik dat alles gelijk perfect was. En ik wilde alles zelf doen. Ik stortte mij in de taken, want er lag altijd wel een to-do-lijst te wachten. Voor mij was het een excuus om me te verliezen in de taken zodat ik niet hoefde af te stemmen op mijn zijn.

En hoe productief zijn we dan, als we het eigenlijk niet voelen? Hoeveel mooier zou het zijn als we onze mooie energie kunnen neerzetten vanuit wie we werkelijk zijn? Als we ons naar binnen richten en openen voor ons pure zelf, ons herinneren wie we werkelijk zijn? Dan zullen inspiratie, wijsheid, overzicht, puurheid en andere talenten weer gaan stromen.

Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers te helpen authentiek zichtbaar te zijn vanuit eigenwaarde en liefde voor henzelf. Ik gun het elke vrouw dat ze hun schoonheid zien en zichzelf weer gaan omarmen, zodat ze persoonlijk en zakelijk groeien en al hun dromen waarmaken.

Judith

Dit krijg je allemaal!

Ôść Een uur online waarbij ik mij vanuit licht en verbinding afstem op jou en de energie├źn.
Ôść We gaan samen de reis naar binnen maken, zodat je nog meer mag voelen wie je werkelijk bent en wat jij nodig hebt, voor jezelf en voor je onderneming.
Ôść Je mag alle vragen stellen die je hebt, zowel zakelijk als priv├ę.
Ôść We kijken naar je doelen en maken deze concreet.
Ôść Op basis van bovenstaande kijken we of en hoe we social media en e-mailmarketing in kunnen zetten.

Na deze sessie ben je dichter bij je werkelijke zelf gekomen en heb jij een strategie om jouw onderneming een boost te geven die daar bij past!

Je boekt de online 1:1 lichtsessie van 60 minuten voor het
tarief van ÔéČ 125.

Na het afrekenen word je doorgelinkt zodast je direct de sessie kunt plannen op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomt.