Master your Socials

Authentiek online zichtbaar vanuit eigenwaarde en liefde voor jezelf

Ben jij een bewuste en ambitieuze ondernemer, met een spiritueel verlangen en wil je Social Media voor jou laten werken?

Trek die leuke klanten aan via Social Media op een luchtige en eenvoudige manier, vanuit eigenwaarde en liefde voor jezelf. In 3 maanden heb jij een strategie voor meer bereik, meer klanten en meer omzet.

Judith

Voelt Social Media voor jou als een eeuwige strijd?

Je hebt een Social Media account maar het ontbreekt je aan een strategie. Je hebt al meerdere freebies gedownload, webinars gevolgd, en op social media zuig je alle tips op als een spons. Maar eerlijk gezegd, zuigt het je gewoon leeg. Je wordt er onzeker van.

Hoor jij jezelf dit zeggen?

 • Ik heb geen tijd voor Social Media.

 • Het voelt als een verplichting.

 • Ik weet niet wat ik moet posten.

 • Ik weet niet wat mijn doelgroep wil horen.

 • Het is een uitdaging om consistent te posten.

Laten we eerlijk zijn. Het zijn ook gewoon tropenjaren. In de ochtend iedereen op tijd uit bed, aankleden, ontbijten, naar school of de opvang. Of met een beetje geluk allebei. En dan na een dag werken of een dag met huishoudelijke taken, vriendjes die komen spelen, taxichauffeur van de ene naar de andere sport, eten koken en iedereen weer schoon in bed krijgen. Uitgeblust plof je ’s avonds op de bank en doelloos scrollend op social media bedenk je dat je weer bent vergeten zelf een post te plaatsen.

Het voelt als een haat-liefde verhouding, dat Social Media. Je hebt er geen plezier in, maar je weet dat een goede strategie je meer klanten, meer omzet en meer vrijheid oplevert.

Wat als ik jou vertel dat het klopt wat je voelt én dat er een oplossing is om het wel op een leuke, makkelijke manier aan te pakken?  

Stel je eens voor dat je een strategie hebt die licht en zacht is, zonder opdringerig te zijn. Een strategie die bij jou past en die je tijd bespaart.

Hoe zou het voor je zijn als

 • Je precies weet wat jouw klant aanspreekt

 • Je weet hoe je content schrijft, vol vertrouwen en trots

 • Je tijd bespaart op Social Media

 • Je vol vertrouwen jouw visie kunt delen en daarmee impact maakt

 • Je makkelijk meer klanten en daarmee meer omzet aantrekt

Als jij kiest voor Master your Socials dan is dit wat jij krijgt

Judith

We zetten samen een strategie neer die bij jou past zodat social media niet langer als een verplichting voelt.

Een strategie waarbij social media licht en zacht is, zonder opdringerig te zijn, zodat jij die leuke klanten aantrekt.

Tijdens het traject trek je je aan mij op en stel je al je vragen. Ik geef je feedback op jouw verhaal en je leukste klantprofiel.

Ik ben je marketing sidekick, cheerleader, inspirator, licht in de duisternis. I’v got you!

Master your Socials is de oplossing om Social Media op een leuke en makkelijke manier aan te pakken. Met een strategie die licht en zacht is, zonder opdringerig te zijn. Een strategie die bij jou past en die je tijd bespaart.

Even praktisch

 • Een programma van 3 maanden waarin we samen een strategie neerzetten die bij jou past.

 • 1x per maand 1:1 online begeleiding.

 • Toegang tot een Trello bord met meer dan 180 contentsuggesties

 • Feedback op je opdrachten en content

De investering van € 697 exclusief btw (i.p.v. € 1.497) in dit programma, zal ervoor zorgen dat jij plezier krijgt in social media en makkelijk die fijne klanten aantrekt! Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen.

"Als je doet wat je deed,

krijg je wat je kreeg"

Wanneer weet je of Master your Socials geschikt is voor jou

Master your Socials is voor jou als jij als vrouwelijke ondernemer jezelf weer wil omarmen en wil ondernemen vanuit eigenwaarde en liefde voor jezelf. Als jij een spiritueel verlangen hebt, en hiermee ook naar buiten wilt komen zodat je meer impact maakt. Je durft daarvoor hulp te vragen omdat je inziet dat je niet alles zelf kan of wil doen om te groeien.

Op dit moment heb je geen concreet plan voor Social Media en daarom rommel je maar wat aan. Zonder resultaat. Je hebt daardoor het gevoel dat niemand op je zit te wachten. Social Media geeft je meer frustratie dan plezier.

Je zoekt een strategie die bij jou past, zonder dat het te veel tijd kost en opdringerig wordt, maar wel resultaat oplevert in de vorm van meer bereik, meer klanten en meer omzet.

Over Judith

Toen ik begon met ondernemen wilde ik dat alles gelijk perfect was. En ik wilde alles zelf doen. Ik stortte mij in de taken, want er lag altijd wel een to-do-lijst te wachten. Voor mij was het een excuus om me te verliezen in de taken zodat ik niet hoefde af te stemmen op mijn zijn.

En hoe productief zijn we dan, als we het eigenlijk niet voelen? Hoeveel mooier zou het zijn als we onze mooie energie kunnen neerzetten vanuit wie we werkelijk zijn? Als we ons naar binnen richten en openen voor ons pure zelf, ons herinneren wie we werkelijk zijn? Dan zullen inspiratie, wijsheid, overzicht, puurheid en andere talenten weer gaan stromen.

Ik vind het superfijn om mijn zielsstem te horen. En tot uiting te brengen. Maar wel met veel fun. Vooral met heel veel fun 💃🏻 Lekker spiriwiri met een Rotterdamse no-nonsens mentaliteit. Fun en serieus kan prima samen. That’s me. Een nuchtere enthousiaste zweefteef!

Juist de combinatie van de kwaliteiten liefdevol, compassievol én praktisch, enthousiast, ad-rem, no-nonsens en nuchter (en nog een heel rijtje 🤣) zorgen er voor dat niet alleen ik mijn zielsstem kan horen. Het maakt juist dat ik jou daar ook bij kan helpen.

Om uiting te geven aan jouw zielsstem en om jouw eigen weg te volgen, los van het geconditioneerde leven, los van hoe het hoort. Ik zet jou in beweging, zodat je voor jouw dromen kunt gaan. Dat je er plezier in hebt, er van geniet.

Ga maar ontdekken, wees authentiek, en wordt weer verliefd op jezelf en je onderneming!

Laura Kenter

"Als ondernemer kan ik zoveel mogelijkheden inzetten om mijn gezicht te laten zien onder potentiële klanten dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Judith heeft een heel speelse, down to earth aanpak op Instagram, dat sprak mij aan. Tijdens onze sessie heeft ze mij direct inzicht gegeven in de mogelijkheden én de zin om er meteen mee aan de slag te gaan. Een aanrader voor iedere ondernemer!"

Laura Kenter
Coach - BloeiSaam

Schermafbeelding 2022-12-16 om 09.02.13

"Judith geeft op een prettige manier feedback op je eigen account van Instagram. Daarbij geeft ze duidelijke tips wat je kunt wijzigen of zou kunnen aanpakken. Ze gaf een frisse blik en verrassende antwoorden. De komende maanden gaan we aan de slag met een strategie. Ik heb er zin in een hoop te leren en om te sparren."

Jephtha de Graaf
Stichting De Avonturen van Maas

Hennie Dijkmans

"De strategiesessie met Judith heb ik als heel erg nuttig ervaren omdat ik nu kan gaan doen wat het belangrijkste is, in plaats van dat ik gewoon maar een beetje op mijn gevoel en dus heel wisselvallig een bericht plaatste. Nou weet Judith er wel heeeeeel erg veel vanaf, maar toch heb ik me daardoor niet af laten schrikken! Ze kan zich namelijk heel goed verplaatsen in iemand die allerlei vaktermen niet kent!"

Hennie Dijkmans
Generatiecoach voor vrouwen - Natuurlijk Ontstressen

Froukje Schaaf

"Tijdens het strategiegesprek kreeg ik hele praktische tips van Judith waarmee ik de interactie met mijn Instagramvolgers kan vergroten!"

Froukje Schaaf
Online ondernemer - Froukje's Babygebaren

"Zeg dag tegen die haat-liefde verhouding met Social Media"

Het voelt als een haat-liefde verhouding, dat Social Media. Je hebt er geen plezier in, maar je weet dat een goede strategie je meer klanten, meer omzet en meer vrijheid oplevert.

Master your Socials is de oplossing om het wel op een leuke en makkelijke manier aan te pakken.
Met een strategie die licht en zacht is, zonder opdringerig te zijn.
Een strategie die bij jou past en die je tijd bespaart.

Als jij nu denkt, “ohhh yes, dat heb ik nodig voor mijn onderneming”, claim dan nu je plek!

Veelgestelde vragen