Laat je leads smachten naar jouw aanbod

Deze automatische e-mailknaller zorgt voor extra euro's in dat laatje 💰

Salesfunnel 23 zonder line

Neem jouw klanten mee op een magische reis vol verleidende e-mails. Ze kunnen simpelweg niet weerstaan om jouw fantastische product te kopen! Laat de verkopen als vanzelf binnenstromen, zonder dat jij er druk mee bent. 

Weet je, het hoeft geen struggle te zijn of ingewikkeld en zoveel tijd in beslag te nemen. Je hoeft niet uren bezig te zijn met het bouwen van je automatisering.

Als je er net even anders naar kijkt en met een beetje hulp, kan jij ook elke dag nieuwe leads aantrekken, uren tijd besparen en extra euro’s in dat laatje krijgen 🤩

Zie het als een relatie met een vriend of een verliefdheid. Je begint met een eerste kennismaking en deelt contactgegevens uit. Daarna ga je met elkaar appen (mailen), zoek je contact en stuur je aan op een date (kennismaking). Na een geslaagde date volgt er nog een date (instapproduct) en uiteindelijk is de magie daar en gaan jullie een langer traject aan.

Oké, daten kan tijd kosten, maar ik heb al de preselectie voor je gedaan 🤣 Aan het begin van mijn ondernemersreis liep ik ook te worstelen met e-mails. Wat werkt wel, wat niet. Of nog erger, ik ghosten mijn dates 😱 Gewoon na dat eerste mailtje met de download niks meer van me laten horen. En niet eens omdat ik er geen toekomst in zag hoor. Maar ik was zo druk met allerlei andere zaken dat ik er gewoon niet toe kwam om wat van me te laten.

Dat is nu wel anders! Ja, nog steeds druk, maar met klanten en niet met randzaken. Want een goede ingerichte salesfunnel levert ontzettend veel op (nieuwe leads en klanten 💰) en bespaart juist heel veel tijd.

Ik vind het sowieso mega leuk om automatiseringen in te richten (lekker technisch, houd ik van), en ik heb mij ook verdiept in de strategie er achter. Ik heb al meerdere salesfunnels opgezet, niet alleen voor mijzelf, maar ook voor klanten. En steeds kom ik dezelfde struggle tegen bij klanten: hoe ga ik dat allemaal zelf inrichten 🤯

Herkenbaar, dan heb ik dit voor jou ⬇️

Geen stress! Je hoeft geen uren te besteden aan deze e-mailknaller. Laat de technische rompslomp aan mij over 🥂🤩🥳

Met de Sales Funnel Template heb jij in enkele klikken een heel systeem ingericht waarmee je jouw klant op reis neemt en converteert van lead naar betalende klant. Je hoeft alleen nog maar de inhoud van de mails toe te voegen en off you go!

Dit template kan worden gebruikt voor MailBlue, Active Campaign, MailTribe of een andere Active Campaign reseller. Het bevat de stappen vanaf de mail met het gratis aanbod tot alle mails die opwarmen naar het 1e instapproduct met alle zijsporen zoals herinneringsmail en wat/als voorwaarden.

Jij kan je helemaal focussen op jouw aanbod en je klanten, want de Sales Funnel Template is zo ingericht dat jij niet meer hoeft na te denken over logische vervolgstappen en ingewikkelde verbindingen en splitsingen.

Converteer je leads naar betalende klanten en gebruik de Sales Funnel Template keer op keer om je klant steeds verder mee te nemen in jouw aanbod.

Laat ze smachten naar jouw aanbod en dat geldlaatje rinkelen!!

IMG_0356
IMG_0359
IMG_0360

Droom jij er van... je wordt wakker en hebt weer 3 nieuwe producten verkocht *KATSJING*

D2E9A8EB-2D6F-421C-872E-20C1C5823048_1_201_a

Het template is zo ingericht dat je jouw lead gaat converteren naar een klant. Continu! Terwijl jij bezig bent met zaken waar je veel meer energie van krijgt, komen de mollie meldingen binnen. *KATSJING*

En dit Sales Funnel Template bespaart ook nog eens geld. Niet meer zelf aan de slag met het bouwen van de automatisering bespaart je al snel uren werk en daarmee bespaar je ook veel geld (ik bedoel, wat is jouw uurtarief!!).

Jij hebt al meer dan genoeg te doen, dus maak het jezelf gemakkelijk en investeer in dit Sales Funnel Template. Een investering die je gelijk al terug kunt verdienen met jouw eigen funnel!

Laat die Mollie meldingen maar komen 💰

Nu voor slechts € 23

Hoe het werkt, zo'n template

👉🏻 Een e-mail met de automatiseringslink.

Na aankoop landt er een e-mail in je inbox met een link naar een goudmijn: een sjabloon voor wel 13 super omzetverhogende e-mails, met verschillende splitsingen. Het sjabloon is oneindig herbruikbaar, wat betekent dat je een aaneenschakeling van succes kunt creëren die maandenlang meegaat!

👉🏻 Een stapsgewijze video tutorial om de automatisering te uploaden en aan te passen.

In mijn video laat ik zien hoe jij zonder technische kennis de link van het template invoert en aanpast naar jouw wensen. Ik laat je ook zien hoe het template telkens opnieuw gebruikt kan worden en gekoppeld wordt in jouw systeem. Dus, ook al ben je geen techneut, jij bent helemaal in control!

Salesfunnel 23 zonder line

BONUS: 👉🏻 Een fijne PDF met tips voor de inhoud van je mails! 🤩

Met een automatische e-mailknaller tover jij leads om tot gretige kopers en vult je portemonnee zich vanzelf! Stel je voor: je wordt ‘s ochtends wakker en ziet je inbox gevuld met Mollie-meldingen! Zie je het al voor je? Slapend rijk worden was nog nooit zo makkelijk 😉

Maar nu komt de hamvraag: hoe verleid je met jouw mails tot conversie? Geen zorgen! Ik geef je een superhandige bonus in de vorm van een pdf-document met tips over hoe je elke mail vult cadeau!

D5902B35-A5F2-4024-BD19-3E9F532D6755_1_201_a

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Judith 🥂

Ik begeleid vrouwelijke ondernemers in hun ondernemersreis. Stuk voor stuk ondernemers die een belangrijk en onmisbaar onderdeel van de nieuwe wereld zijn. Hun geluid moet gehoord worden, omdat dit zo belangrijk is voor een lichtere en liefdevollere wereld. Het is mijn missie om vrouwen bij te staan om hun zielsmissie tot uiting te brengen en dit te vertalen naar hun werk.

Dit hoef je niet alleen te doen. Ik houd je accountable, geef je structuur en help je patronen doorbreken die niet meer voor je werken. En bovenal, ik ZIE JOU!

In mijn ondernemersreis kwam ik of business coaches tegen die heel erg gericht waren op het praktische, het inrichten van systemen, en hard werken of juist business coachen die alleen maar spiritueel begeleidden. Ik miste de combi en ontdekte dat juist dat mijn kracht is.

Mega heldervoelend en een kei in online systemen. Ik vind het beide ontzettend leuk en weet ook dat juist heel veel ondernemers leeg lopen op dat laatste deel, de technische rompslomp.

In mijn aanbod neem ik dat voor je uit handen en ik heb daarom ook dit template voor jou ontwikkelt. Zodat jij je niet laat afleiden of tegenhouden van wat je te doen hebt, omdat je leeg loopt op e-mailmarketing.

Aan de slag!

Weet jij genoeg en wil je gelijk aan de slag met jouw salesfunnel? Waar wacht je nog op!

Salesfunnel 23 zonder line